Netdating tips: Sådan kan du imponere din date

Netdating tips: Sådan kan du imponere din date

Er du også ude på at imponere din date? Det er især vigtigt at imponere en smule på den første date, så man efterlader et godt indtryk. Men hvordan imponerer man sin date?

Hvis du gerne vil overgå din dates forventninger, så er det essentielt, at du ved, hvad din date kan lide.
Derfor starter planlægningen af den første date lang tid før daten. Hvis du har mødt personen gennem netdating sider, så kan du for eksempel tage et kig på hans eller hendes profil for at få tips og ideer. På denne måde bliver daten endnu mere speciel, fordi de ikke har sagt det direkte til dig.

Det handler altså om at overraske med noget, som er gennemtænkt og velovervejet. Her får du et eksempel.

Du har mødt en sød kvinde på 25 år på en gratis datingside. I har skrevet sammen i en uge, og hun har sagt ja til at gå på en date med dig. I har kun skrevet kort sammen om vind og vejr, men på hendes profil står der, at hun elsker dyr, og hun har flere billeder sammen med sin hund.
Hvis du gerne vil imponere denne fiktive unge kvinde på den første date, så kan du eventuelt arrangere en tur i en safaripark, hvor I kan komme helt tæt på dyrene. På den måde inddrager du hendes interesser, og du vælger samtidig en lokation, som sætter nogle rigtig gode rammer for en første date.

Mangler du en ny datingside, så find de bedste datingsites på Datingeksperten.

Hvordan bliver du en dating-ekspert?

Når du har arrangeret den første date, så handler det blot om at vise dig fra din bedste side på selve daten.
De sande dating-eksperter er virkeligt gode til dette, og det kan du også lære. De første par gange, hvor man møder nye mennesker, får man en helt masse indtryk, og disse indtryk er ofte dem, som man bruger, til at bedømme folk med.

Derfor kan du med stor fordel gøre lidt ekstra ud af dig selv på de første par dates, så du kan få hans eller hendes fulde opmærksomhed.

 

Vær dig selv, når du dater

Nu er der blevet talt om, at du skal imponere ved arrangering af den første date, og at du skal gøre noget ekstra ud af dig selv. Der er dog én ting, som er langt vigtigere – vær sig selv, når du dater.

Det handler nemlig om at imponere, men det handler ikke om at vise sig frem. Det handler om at vise sig fra sine bedste sider, men det handler ikke om at være falsk.
Du skal altså finde den gyldne middelvej, hvor du blot er den bedste version af dig selv, når du skal møde en person i datingverdenen.

Med ærlighed og åbenhed kommer du rigtig langt, og med disse to simple ting skal du uden tvivl nok møde en sød partner, som du kan tage med på rigtig mange gode og imponerende dates.